София
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име:

СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ - EVENT SURPRISES

Адрес: София, София
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.weddingbg.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Свободно време
Дейност:

Гергана Йорданова - Сватбена агенция и Парти агенция Event Surprises

Ключови думи: сватбена парти агенция, event surprises, сватбена агенция, парти агенция, корпоративни събития
  • catalog.bg
  • СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ - EVENT SURPRISES

Галерия


СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ - EVENT SURPRISES СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ - EVENT SURPRISES СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ - EVENT SURPRISES


Сподели във Facebook






За нас

Event Surprises е екип от млади професионалисти, с креативно мислене; много идеи и огромно желание за работа. Нашият екип е готов да сбъдне вашите мечти. С радост ще бъдем до вас, при всяка една стъпка от организацията и планирането на вашето СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ. Дали това ще е вашият рожден ден или вашата сватба, ние ще Ви помогнем и с удоволствие ще ги превърнем във вълшебни мигове.


Всяко събитие е неповторимо изживяване, както за домакините и гостите, така и за организаторите на събитието. Доверете ни се, с нашият професионализъм и страст, ще реализираме и претворим всеки труден детайл в мигове, запечатени за години напред, в красиви спомени, споделяни с вашите близки поколения след вас.


Екипът от вълшебници – професионалисти /както го наричам аз/, ще организира вашия празник от „А” до „Я”. Ще ви предложим разнообразно сватбено портфолио, с богата гама от сватбени услуги, съобразена от вашите желания.


В сватбеното ни портфолио имаме специален пакет  за младоженци с нестандартно мислене, наречен:”Нетрадиционна сватба”.


Освен че може да планираме вашето сватбено празненство, ние ще ви предложим разнообразна гама от събитийни услуги: организация на „Парти Изненада” - за ваш приятел или любим човек, „Романтична изненада”- за Вашият любим/а,  за деня на влюбените - „Св. Валентин” или за друг специален повод.


И не на последно място, Event Surprises, предлага и организация на корпоративни събития – Презентации, Семинари, Конференции и Делови срещи.
Очакваме Ви!
За нас ще бъде удоволствие и чест!
 
С Уважение:
Гергана Йорданова
Управител на Event Surprises
Свържете се сега с нас!

 
Открийте ни в Google+