СТУДИО ЮНИТИ

СТУДИО ЮНИТИ

кв. Гео Милев, ул. Елисавета Багряна 1
София,
България
23.3591631
42.6778351
UserLikes
Име: СТУДИО ЮНИТИ
Адрес: София, кв. Гео Милев, ул. Елисавета Багряна 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.detetovmen.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Свободно време
Дейност:

Йога курсове

Ключови думи: йога студио, йога за начинаещи, йога курсове, йога за начинаещи, йога за деца

СТУДИО ЮНИТИ

Офиси

За нас

Името на студиото се роди от комбинацията между първите букви на малките ни имена и идеята да работим с деца („юн” означава „млад”). Финално обединихме тези два елемента в юнити или казано иначе - ЮН и Ти. Чувстваме, че централна роля в правилното израстване на човек играе запазването на връзката с вътрешното дете. Като възрастни се заблуждаваме, че ореолът на сериозност ни прави зрели личности. Не си позволяваме да взаимодействаме с онази част от нас, която съдържа формулата на съзряването. Пазим се от игривите оттенъци и рисуваме дните си в скучни цветове. Вместо да учим от децата и да ги подкрепяме в тяхното разцъфтяване, им налагаме калъп за уеднаквяване и обезличаване. Вместо да им даваме положителен пример, за да изградят емоционалната си интелигентност, ние им показваме как да станат по-центрирани в ума и по консуматорски настроени.
В ЮНИТИ йога студио се опитваме да бъдем само и единствено асистенти по пътя на съзряването на децата. Отворени сме към необятните пространства на техните умове и сърца, възхищаваме се на въображението и спонтанността им. Това е взаимодействие, в което ние водим външно, но на вътрешно ниво те моделират нас. Знаем, че вслушани в неподправената им мъдрост, можем да се превърнем в по-зрели хора. Шансът ни за по-добър живот е да станем като децата или казано иначе - да се завърнем към собствената си невинност и чистота.
Заедно правим йога, играем приказки, забавляваме се, учим се да изразяваме емоциите си. По-приятно занимание от това не можем и да си представим.




 

Открийте ни в Google+